Diensten

Als voormalig journalist en bureauredacteur heb ik ervaring met het schrijven van diverse soorten artikelen: van nieuwsberichten, portretten en achtergrondverhalen tot sfeerrapportages, interviews en columns. Ook heb ik geholpen bij het (her)schrijven en redigeren van websiteteksten van zelfstandig ondernemers. In mijn vrije tijd help ik regelmatig vrienden met het corrigeren van hun teksten, zoals bijvoorbeeld sollicitatiebrieven.

Lekker leesbaar

Mijn specialiteit: het bewerken van moeilijk leesbare epistels tot toegankelijke, duidelijke en prettig leesbare teksten, zonder fouten in grammatica of spelling en met een heldere structuur.

Maatwerk mogelijk

De ene tekst is de andere niet. Een bestaande tekst corrigeren kost doorgaans minder tijd dan het schrijven van een compleet nieuwe tekst. En ook het soort tekst is van invloed: een tekst op basis van een interview kost bijvoorbeeld extra tijd.

Een vast bedrag: wel zo duidelijk

Ik werk niet met een uurtarief. Want ik wil niet dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarom bespreken wij eerst wat u van mij verlangt. Op basis daarvan maak ik een offerte met een vast bedrag.

Interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.